Klar for lansering 🎉

Gratulerer - Du har nå en komplett markedsmotor som vil jobbe døgnet rundt med å profilere bedriften og skaffe deg nye kunder. Så nå starter det viktige arbeidet med å optimalisere resultatene...

Din nye Vekstloop er nå i en innlærende fase der vi samler inn store mengder data. I tiden fremover vil vi overvåke alt som skjer og trene opp din nye Vekstloop slik at den presterer optimalt over tid.

Metoden for å trene en Vekstloop er todelt: halvparten av arbeidet gjøres av mennesker, den andre halvarten skjer ved bruk av teknologi. Så for at Vekstloop skal prestere optimalt trenger den bistand fra både prosjektleder, designere, utviklere, tekstforfattere og performance spesialister.

Sammen jobber de som et team med å gjøre løpende forbedringer og eksperimenter for å forstå hva som virker og hva som kan forbedres. Og ved hjelp av kraftig maskinlæring vil vi forsøke å forstå hvem kundene er og hva som får de til å handle.

Hver måned vil du få tilsendt en rapport som viser utvikling i prosjektet og hvordan din Vekstloop presterer over tid.

NYHET

Over The Air Oppdateringer ⚡️

Digital markedsføring endrer seg i lynets hastighet og det lanseres stadig nye spennende verktøy for å kapre markedsandeler. Løpende endringer som skjer hos konkurrenter eller myndigheter vil også påvirke din Vekstloop og kreve at den tilpasser seg endringer i omgivelsene.

Slik større endringer kaller vi for Over The Air Oppdateringer, og kan sees på som en programvareoppdatering av din Vekstloop.

Et par ganger i året pusher vi ut slike endringer eller legger til ny funksjonalitet. Dette gjør at du som kunde kan være sikker på at din nye Vekstloop alltid holder seg oppdatert og konkurransedyktig i takt med utviklingen.

Klar for takeoff

Noen siste ord før vi starter...

Etter mange uker med arbeid er vi endelig klar for å skru på din nye markeds-motor. Noen vil merke resultater med en gang, andre bruker mer tid på å varme opp maskineriet. Vi kan selvsagt aldri love at alle kunder vil få suksess, likevel kan vi love at vi vil gjøre vårt aller beste for at du skal lykkes.

For lykkes du. Så lykkes vi.
Så la oss sette i gang.
La oss få bedriften din til å skinne 🌟